Dela på Facebook eller Twitter
Slöinge GoIF

Tack för en mycket trevlig vår!
 
Tiden går fort när man har roligt och vi har nu redan kommit halvvägs in i året och sommar och ledigheter hägrar.
Våren har omfattats av mycket verksamhet. Förutom alla träningar, träningsmatcher och tävlingsspel har vi gjort en hel del. Vi åkte på en fotbollsresa till Stockholm och såg Sverige-Belgien i EM-kvalet. Fixardagen på IP i april blev som vanligt mycket bra. En helg arrangerades ett fotbollsläger som blev mycket uppskattat. Vi genomförde MTA-cupen i tryckande värme med nästan 90 spelare i alla åldrar - fantastiskt. Kiosken är i princip klar och grillplatsen tar form och läktarprojektet är påbörjat. Vi har ny modell på tipspromenaderna (läs mer nedan).
Vi har idag över 100 aktiva barn/ungdomar i föreningen vilket är jätteroligt. För att leda/träna dessa har vi 18 ledare, som tillsammans med 14 sektionsmedlemmar gör ett fantastiskt jobb. Tack för det allihop!
 
Efter sommaruppehåll drar vi igång igen. Vi kommer då ha två föräldraträffar kombinerat med fixarkväll tidigt. Preliminärt måndag och tisdag (två tillfällen med samma info) vecka 33. Fotbollsmässigt är jag säker på att vi även i höst får se många fina prestationer.
 
Jag hoppas ni får en skön och härlig sommar.
 
Niklas Uddén
Ordförande Slöinge GoIF
 
 

Tipspromenader i sommar - Start vid SIA-glassbutiken varje tisdag kl. 17.00!
Gå tipspromenad först och handla glass sen! Du får 10% rabatt på all glass i SIA-butiken på tisdagar, när du visar upp ditt startkort från tipspromenaden! Goda vinstchanser från våra lokala företag såsom Sia glass, Slöinge Kafferosteri, Solhaga Stenugnsbageri och Matöppet. Dessutom finns lokala producenter på plats med försäljning och avsmakningar. På tisdag 4/7 kommer Källsjö Bryggeri och J o A Tunnbröd. Missa inte det!
Se vinnarna från tidigare promenader
Finbesök på Slöinge IP!
Nyligen har vi haft några extra celebra besök på Slöinge IP! Först hade vi en liten samling med några av herrlagets trognaste supportrar - Club 44 - som bjöds på gofika. Även Dennis Svensson, tidigare tränarlegend i Slöinge GoIF, var på plats samma dag och fick se herrarna vinna sin match mot Ginsten med hela 8-2. Dennis fick även möjligheten att snacka lite minnen med sina gamla spelare från förr.
Läs nyheten
BRA ATT VETA OM FÖRENINGEN
Hur gör man i kiosken? Hur gör man med städningen? Hur betalar man medlemsavgift? Vi har sammanställt en informationsida med allt du behöver veta som medlem i vår förening.
Läs vidare här:
MTA-Cupen 2023
Årets MTA-cup avgjordes den 17/6 på ett soligt Slöinge IP. Vinnare blev Tottenham som vann finalen mot Manchester City, trea blev Chelsea. Mini MTA-cupen spelades på förmiddagen med 5-manna. Vi tackar alla inblandade som gjorde dagen till ett glatt minne.
Se lagbilderna här
Årets nyhet - ett måste på beachen i sommar!
Stolen finns snart till försäljning - i en mycket begränsad upplaga. Den klassiska svarta solstolen har vårt tjusiga klubbmärke tryckt på ryggen. Missa inte detta tillfälle!
Pris 200 kr. Först till kvarn.....
Skicka din intresseanmälan till Stefan Borgryd på tel. 073-443 00 10.
 
Med laget.se som app i telefonen blir din föreningsvardag smidigare
Missa inga nyheter från laget och föreningen! • Nå enkelt alla i klubben eller gruppen • Gruppens egen telefonbok i appen • Alla aktiviteter i din mobiltelefon. Med den kostnadsfria appen laget.se blir vardagen enklare för dig som är med i Slöinge GoIF...
Läs nyheten

Frågor eller synpunkter?
Hör gärna av er till någon av oss i styrelsen om ni har frågor eller synpunkter om verksamheten:
  • Niklas Uddén, Ordförande
  • Emelie Bengtsson, Kassör
  • Anneli Brundin, Sekreterare
  • Stefan Borgryd (Vice Ordf.) och Ann Dimwik, Ledamöter
  • Felicia Andersson och Oscar Gerhardsson, Suppleanter
 
 
Alla kontaktuppgifter finns på hemsidan.
 
/Mvh Styrelsen Slöinge GoIF
 
Slöinge GoIF
Skansgatan 7
31168 Slöinge
laget.se/SloingeGoIF