Dela på Facebook eller Twitter
Slöinge GoIF

Välkommen till ett nytt (fotbolls) år!
Vi har ett spännande år framför oss! Pandemin har släppt taget, höstmörkret är passerat och vi går redan mot ljusare dagar. Om bara några månader börjar gräset ta sig och vi kan flytta ut. Det är det garanterat många som längtar till.
Men innan dess ska vi hålla igång vår fina verksamhet med såväl både inomhusträning i idrottshallen som utomhus på konstgräs. Några lag kommer säkert genomföra lysande prestationer i nån inomhuscup och nya aktiva och ledare börjar sin fotbollskarriär. Vem vet! Kanske nån blivande elitspelare.
Oavsett förutsättningar eller förmåga så är ALLA välkomna att njuta av vår grymma sammanhållning.
Jag ser mycket fram emot 2023 och hoppas att så många som möjligt vill dela sin fritid med oss i Slöinge GoIF och skapa nya fotbollsminnen till framtiden.
 
Vi ses på IP!
 
/Ordf. Niklas Uddén

Fotbollsresan betalas senast 31/1 - Få platser kvar
För er som anmält er till fotbollsresan skall betalning ske senast 31/1 till swishnr. 123 648 57 42 1775 kr/person Märk betalningen med: FOTBOLLSRESA och namn på medföljande Det finns i...
Läs nyheten

Slöinge GoIF styrelse 2023
Det är vi som är Slöinge GoIF:s styrelse 2023. I år hälsar vi våra två nya suppleanter Felicia Andersson och Oscar Gerhardsson välkomna in i styrelsearbetet.
Läs nyheten

Vi välkomnar Mattias Krüger - Ny tränare för herrseniorerna!
Vi inleder det nya året med att presentera vår nya seniortränare för herrlaget och säger varmt välkommen till Mattias Krüger. Mattias har lång erfarenhet av tränarrollen och även som...
Läs nyheten

Nytt sätt att betala medlemsavgiften
Från och med i år kommer fakturan för medlemsavgiften att skickas ut på mejlen via mailadressen som finns i laget.se. Mer info kommer snart på hemsidan.
 
Med dessa nya rutiner kommer vi spara mycket tid både för lagens ledare och oss i styrelsen, vilket på så sätt ger mer tid över till andra verksamhetsfrämjande uppgifter. Vi tror och hoppas också att du som medlem/ målsman ska uppskatta tydligheten och enkelheten i det här sättet att betala avgifterna.
 
Alla uppgifter om våra medlemsavgifter finns på hemsidan. (Klicka på bilden ovan, så kommer du till rätt sida)

Team Sportia - vår nya klubbleverantör
I år byter vi leverantör från Intersport till Team Sportia. Se och handla vår nya klubbkollektion redan nu, direkt i Team Sportias klubbshop!
Till webbshopen

Ledar-och sektionsträff på Gudmundsgården 2/3
Vi kallar ihop alla ledare och sektioner till en träff på Gudmundsgården torsdagen den 2:e mars, där vi i styrelsen informerar om våra tankar och planer inför det kommande året, och ni ledare kan passa på att komma med önskemål och idéer eller frågor som rör er verksamhet under året. Vi bjuder på mat under kvällen.
Inbjudan kommer även att gå ut via er mailadress i laget.se.
 
Anmäl er närvaro via sms till Anneli Brundin på tel 0730-22 88 38, senast söndag 26/2.

Dags för Newbodyförsäljning 1/3 - 31/3
Vi startar igång en ny Newbodyförsäljning onsdagen den 1/3. Newbody har numera både kläder, kryddor, doftljus och heminredning i webshopen!
Mer info kommer snart via mail och på hemsidan.

Fixardag på Slöinge IP - lördagen den 1 april
Boka redan nu in lördagen den 1 april kl. 9.00 i kalendern. Då är det dags för Slöinges årliga fixardag! Kom och hjälp till att fixa till och fräscha upp IP inför säsongen🤍💙 Det bjuds på korv & bröd, dricka och fika till alla som hjälper till. Vi hoppas på en bra uppslutning och en fin dag tillsammans!
 

Frågor eller synpunkter?
Hör gärna av er till någon av oss i styrelsen om ni har frågor eller synpunkter om verksamheten:
  • Niklas Uddén, Ordförande
  • Emelie Bengtsson, Kassör
  • Anneli Brundin, Sekreterare
  • Stefan Borgryd (Vice Ordf.) och Ann Dimwik, Ledamöter
  • Felicia Andersson och Oscar Gerhardsson, Suppleanter
 
Alla kontaktuppgifter finns på hemsidan.
 
/Mvh Styrelsen Slöinge GoIF
 
Slöinge GoIF
Skansgatan 7
31168 Slöinge
laget.se/SloingeGoIF