Dela på Facebook eller Twitter
Slöinge GoIF

Slöinge GoIF önskar god fortsättning på det nya året!
 
Vi vill tacka alla krafter i föreningen som på olika sätt varit med och bidragit till ett fint fotbollsår!
Vi firar nu in det nya året på allra bästa sätt, genom herrlagets avancemang i Nyårscupen Falkenberg - 25 år sedan sist! Slutspel i Falkhallen nu på lördag den 6/1. Kom gärna dit och heja fram våra killar!
Och inte nog med det - vi har i år även fått ett helt nytt och supertaggat damlag i föreningen, vilket ska bli riktigt spännande att följa under året!
Dessutom har vi även jättebra uppslutning och ett härligt engagemang i alla våra barn- och ungdomslag, vilket är både roligt och viktigt för oss som förening.
 
Sammanfattningsvis ser vi fram emot ett riktigt bra 2024 där mycket spännande väntar och vi önskar er alla en riktigt god fortsättning!
 
/Styrelsen Slöinge GoIF 
 

Dags att betala medlemsavgiften för 2024
Nytt år = ny medlemsavgift. Alla som tränar och spelar fotboll i Slöinge GoIF ska betala medlemsavgift. I medlemsavgiften ingår laglicens, vilket krävs för att få spela matcher, samt försäkring, träningsavgift med mera...
Läs mer

Ett nytt kapitel! Låt oss presentera - Slöinge Damlag!
När en dörr stängs öppnas ofta en ny. Vår önskan att kunna starta upp ett nytt damlag för att våra tjejer skulle få fortsätta träna och spela fotboll i Slöinge har slagit in!
Läs nyheten

Registrera medlemsskap hos Team Sportia och få Bonuspoäng på varje köp!
Vår klubbkollektion finns hos Team Sportia i Falkenberg och medlemmar i Slöinge GoIF har en egen beställningssida av klubbkläder. Registrera ett medlemsskap hos Team Sportia och anslut dig till Slöinge GoIF, så samlar du bonuspoäng vid varje köp - samtidigt som du stödjer föreningen!
Läs mer

Herrlaget växer - se våra nyförvärv här!
Det känns otroligt kul att nu även kunna presentera flera nyförvärv som tillkommit i herrlaget. Varmt välkomna till oss i Slöinge GoIF!
Läs nyheten

Årets spelare 2023
Vi vill tacka alla deltagare på årsfesten 2023 i Abilds bygdegård samt passa på att ge en stor eloge till Festkommittén för den goda maten och ett toppenbra arrangemang, där även årets spelare presenterades...
Läs nyheten

2023 års Rolf Fredriksson-stipendium gick till - JANNA HULTÉN!
Slöinge GoIF delar varje år ut ett stipendium ur Rolf Fredrikssons Fond, till någon av våra medlemmar som under året har utmärkt sig till klubbens befrämjande....
Läs nyheten

Slöinge Julkalas vid Siaglassbutiken 2/12 2023
Vilken dag vi fick på Slöinge Julkalas som hölls vid SIA Glassbutiken i början av december. Strålande vinterväder, massor med glada besökare och till och med tomten kom och hälsade på...
Läs nyheten

Bidrag från Framtidsbanken 2023
Lördagen den 9 september hade vi i Slöinge GoIF den stora äran att få ta emot ett bidrag på hela 65.000kr från Framtidsbanken! Med detta bidrag får vi nu äntligen en möjlighet att göra...
Läs nyheten

Ny i föreningen? Här hittar du "BRA ATT VETA"-information
Hur gör man i kiosken? Hur gör man med städningen? Hur betalar man medlemsavgift? Vi har sammanställt en informationsida med allt du behöver veta som medlem i vår förening.
Läs vidare här:

Frågor eller synpunkter?
Hör gärna av er till någon av oss i styrelsen om ni har frågor eller synpunkter om verksamheten:
  • Niklas Uddén, Ordförande
  • Edvard Lagerstedt, Kassör
  • Anneli Brundin, Sekreterare
  • Ann Dimwik och Hanna Jönsson, Ledamöter
  • Felicia Andersson och Emelie Lindqvist, Suppleanter
 
Alla kontaktuppgifter finns på hemsidan.
 
/Mvh Styrelsen Slöinge GoIF
 
Slöinge GoIF
Skansgatan 7
31168 Slöinge
laget.se/SloingeGoIF