Dela på Facebook eller Twitter
Slöinge GoIF

Vårsäsongen är nu avslutad och sommaruppehållet har kommit.
 
Vi har haft en fantastiskt härlig vår på Slöinge IP i år! Sportsligt har det gått riktigt bra med båda våra seniorlag (dam o herr) i topp i sina resp. serier, damlaget som etta, inför hösten. Detta bäddar för en mycket trevlig och intressant andra halva av seriespelet.
Även ungdomslagen har stått för fina prestationer - Bra jobbat allihop!
Vi har nu också invigt den nya kiosken, som har blivit en riktig succé. Eloge till alla som fixat med den. Försäljningen av Newbody-kläder har gett ett bra tillskott till föreningen och efter sommaren drar vi igång försäljning av Sportlotten, som är speciellt designad för vår förening.
 
MTA-cupen blev en perfekt avslutning på våren med en riktig härlig dag tillsammans. Jag fick förtroendet att vara domare tillsammans med Stefan Borgryd och kan konstatera att alla som deltog sannolikt fick med sig många bra minnen och nya kompisar.
I höst kommer vi fira föreningens 80-årsjubileum på idrottsplatsen, den 10 september. Det hoppas vi också blir lika bra som allt annat hittills.
 
Se nu till att njuta av ledighet och sommar så ses vi med nya friska krafter i augusti.
Glad sommar!
 
/ Ordförande Niklas Uddén

MTA cupen - lördagen den 2/7 2022
En fin tradition i Slöinge, där blandade lag i alla åldrar möts i en liten miniturnering. Många av dem som spelar i våra seniorlag idag, har varit med i cupen sedan de var små! Cupen skapar minnen hos både spelare och publik. Tack alla som hjälper till och engagerar sig för att hålla denna härliga tradition igång 👏🏻☀️⚽️💙💙
Se bilderna här

Nu är våra tipspromenader igång!
Varje tisdag hela sommaren, arrangerar vi åter våra populära tipspromenader runt Ugglarps Camping med start kl. 18.30-19.30. Även damlaget kör sina tipspromenader vid Hansagårds camping varje onsdag fram t o m 3/8 med starttid kl 18.00-19.30.
Läs mer om tipspromenaderna

Slöinge GoIF samarbetar med Svensk Fastighetsförmedling
Går du själv eller någon du känner i säljtankar? I vårt nya samarbete med Svensk Fastighetsförmedling kan en affär som leder till försäljning generera en inkomst till klubben. Detta samarbete gäller inte enbart postadresser i Slöinge, utan fastigheter, tomter och bostadsrätter i hela Falkenbergs kommun.
Läs nyheten

Save the date - den 10/9 firar vi 80 år på Slöinge IP!
Lördagen den 10/9 planerar vi ett större 80-års firande på Slöinge IP. Många spännande happenings planeras under dagen, för både stora och små. Vi hoppas att detta ska bli en minst lika fin dag som den Familjdag vi arrangerade 2019. Se minnesbilder från denna dag via länken nedan. Film: @jjjjuliaaaaa Brundin
Se filmen från Familjedagen 7/6 2019

Rapport från Damlaget:
Damernas segertåg kilar stadigt i A-laget! I skrivande stund är det vinst i samtliga 10 matcher med en kvar mot Tofta på onsdag 6/7.
U-laget tog en historisk seger mot Trönninge! Både genom att vinna med 2-siffrigt för första gången i Getinge/Slöinges historia och även att det var första segern med U-laget.
 
Det har även kommit några nyförvärv under säsongen som ni kan kika närmre på på damernas instagram: @getingesloinge. Många spelare på träningarna genererar i ett gott gäng med mål att ta steget upp i division med representationslaget!
 
Nu är det snart dags för uppehåll i 2,5 veckor för att sen ladda för en förhoppningsvis lika härlig höstsäsong som vårsäsongen varit!
 
/Sommarhälsningar från Getinge/Slöinge Damlag

Rapport från Herrlaget:
Slöinges herrar går till sommaruppehåll med en minnesvärd vårsäsong bakom oss. Försäsongen toppades med ett träningsläger i Köpenhamn under tre dagar där lagets sammanhållning kom att förbättras ett par hack.
 
Fotbollsmässigt har det varit många fina prestationer på både lag- och individnivå vilket också gett utdelning resultatmässigt, då A-laget ligger på andra plats i tabellen inför hösten. Även B-laget har bjudit på fina prestationer och det är det absolut viktigaste. Truppen består av 30 man där träningsnärvaron legat runt 20 spelare per träning under våren.
 
I slutet på juli drar vi åter igång träningen inför höstens bravader!
 
/Sommarhälsningar från Marcus Wendel, tränare

Nytt matchprogram 2022!
Se alla datum för seniorlagens matcher, både herr och dam, och se även vilka företag som sponsrar oss under året.
Se matchprogrammet här

P10/11 deltog i Öbollen cup på Öckerö i juni
En väldigt trevlig och väl arrangerad cup där alla matcher spelades på ett och samma område på både konst- och naturgräs. Ca 70 lag med tolvåriga tjejer o killar spelade matcher lördag och söndag. Alla hade skoj både på och utanför planen...
Läs nyheten

Skänk era burkar och PET-flaskor till oss!
Stöd gärna föreningen genom att lägga era burkar och PET-flaskor i kärlen som står på IP och vid återvinningsstationen mitt emot gamla Lantmännen i Slöinge. Större kvantiteter får gärna lämnas direkt uppe på IP. Det finns gröna stora pantsäckar att hämta på IP om ni vill ha en hemma och samla er pant i.
Kontakta Janna Hultén i styrelsen om ni undrar något om panthanteringen.

Frågor eller synpunkter?
Hör gärna av er till någon av oss om ni har frågor eller synpunkter om verksamheten:
Niklas Uddén, Ordförande
Emelie Bengtsson, Kassör
Anneli Brundin, Sekreterare
Stefan Borgryd, Ann Dimwik, Ledamöter
Jonas Rosberg, Janna Hultén, Suppleanter
 
Alla kontaktuppgifter finns på hemsidan.
 
/Mvh Styrelsen Slöinge GoIF
 
Slöinge GoIF
Skansgatan 7
31168 Slöinge
laget.se/SloingeGoIF